kunnen kunnen
verwachten verwachten
aanvraag aanvraag
reactie reactie
leveranciers leveranciers
actueel actueel
 

 

Welke reactie kunt u verwachten

van Hoveniersbedrijf “RICHARD” naar aanleiding van uw aanvraag ?

Beste Tuin liefhebber, we hebben op dit moment een wachttijd van 6 tot 8 weken voor een complete tuinaanleg, voor kleine klusjes is eerder tijd. 

  1. Uw email wordt bevestigd.
  2. U wordt zeker terug gebeld cq gemaild.Kan echter wel een paar dagen duren.
  3. In dat telefoongesprek wordt met u een vrijblijvende afspraak gemaakt om naar de betreffende tuin te komen kijken, dat gebeurt bijna altijd ’s avonds.
  4. Nadat ik bij u ben aangekomen op de afgesproken dag en tijdstip neem ik met u de tuin en uw visie door. Van deze gegevens maak ik een notitie en geef daar enige inzichten op indien nodig.
  5. Ik maak in mijn kantoor een passende offerte en tuinontwerp op schaal voor u die gaat over datgene wat u met mij heeft doorgenomen. Dit is geheel vrijblijvend.
  6. Nadat u de offerte heeft ontvangen kunt u deze rustig doorlezen. Eventuele vragen kunt u telefonisch of per e-mail stellen.
  7. Als voor u alles duidelijk is en u akkoord gaat met de uitgebrachte offerte kunt u de kopie offerte ondertekenen (deze wordt dan het contract tussen u en mij). En het geheel kunt u terugsturen met de bijgevoegde retour envelop.
  8. Binnen enkele dagen na ontvangst van de offerte wordt u door mij telefonisch benaderd over een afspraak om de daadwerkelijke werkzaamheden uit te voeren.
  9. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond ontvangt u de factuur. U dient deze binnen veertien dagen te voldoen. Contant betalen kan ook direct na afronden van de werkzaamheden, u ontvangt dan later een bevestiging factuur.
  10. Uw tuin is af en hopend dat u er veel plezier aan zult beleven.