Antwoordt kan wat langer duren dan normaal

mrt 7, 2024 | Niet gecategoriseerd

Beste tuin liefhebbers.

Bedankt voor uw bezoek aan onze pagina. We waarderen het enorm dat u een aanvraag indient. Houd er echter wel rekening mee dat niet alleen u maar ook vele andere graag hun tuin weer fris en nieuw wilt hebben, het voorjaar is weer begonnen ondanks alle maatregelen die wij nemen t.b.v. het covid-19 virus kunnen wij doorgaan maar met de nodige voorzorgsmaatregelen maatregelen gesteld door het rivm.Echter is er wel een wachttijd ontstaan van zeker 6 tot 8 weken voor complete tuinaanleg, kleinere klusje lukt eerder. 

U krijg zeker bericht van ons direct maar het kan wel wat langer duren dan normaal. Maar mocht u naar een goede week niks hebben gehoord. Wilt u dan een mailtje sturen naar aanvraag@hoveniersbedrijf-richard.nl  zodat we het weer scherp hebben.

Groet Richard

Hoveniersbedrijf “Richard”
Noorderakerweg 14
1069LW Amsterdam

info@hoveniersbedrijf-richard.nl

020-6108854